Εκδηλώσεις

Εκδηλώσεις. Το Εξοχικό κέντρο ο Πλάτανος, διαθέτει μια σύγχρονη ανακαινισμένη αίθουσα για κάθε είδους κοινωνική εκδήλωση,(κοπή πίτας, πολιτικές εκδηλώσεις, παιδικά πάρτι, αρραβώνες) και κυρίως για δεξιώσεις γάμων, βαπτίσεων.

Με πολύχρονη εμπειρία και θητεία στο χώρο των εκδηλώσεων, μοναδικά πιάτα φτιαγμένα με μεράκι και άριστα υλικά μπορούν να ικανοποιήσουν όλα τα γούστα, και να καλύψουν τις γευστικές απαιτήσεις των καλεσμένων σας. Ο εξωτερικός χώρος της ταβέρνας, διαθέτει μια μεγάλη αυλή με έναν προσεγμένο και υπέροχο κήπο που θα χαρίσει στην εκδήλωσή σας μια παραδεισένια νότα.

Εξοχικό κέντρο ο πλάτανος Εξοχικό κέντρο ο Πλάτανος. Εκδηλώσεις.1Εξοχικό κέντρο ο Πλάτανος. Εκδηλώσεις.2Εξοχικό κέντρο ο Πλάτανος. Εκδηλώσεις.Εξοχικό κέντρο ο Πλάτανος. Εκδηλώσεις.Εξοχικό κέντρο ο Πλάτανος. Εκδηλώσεις.Εξοχικό κέντρο ο Πλάτανος. Εκδηλώσεις.Εξοχικό κέντρο ο Πλάτανος. Εκδηλώσεις.Εξοχικό κέντρο ο Πλάτανος. Εκδηλώσεις.Εξοχικό κέντρο ο Πλάτανος. Εκδηλώσεις.Εξοχικό κέντρο ο Πλάτανος. Εκδηλώσεις.Εξοχικό κέντρο ο Πλάτανος. Εκδηλώσεις.Εξοχικό κέντρο ο Πλάτανος. Εκδηλώσεις.Εξοχικό κέντρο ο Πλάτανος. Εκδηλώσεις.Εξοχικό κέντρο ο Πλάτανος. Εκδηλώσεις.Εξοχικό κέντρο ο Πλάτανος. Εκδηλώσεις.Εξοχικό κέντρο ο Πλάτανος. Εκδηλώσεις.Εξοχικό κέντρο ο Πλάτανος. Εκδηλώσεις.Εξοχικό κέντρο ο Πλάτανος. ΕκδηλώσειςΕξοχικό κέντρο ο Πλάτανος. Εκδηλώσεις.Εξοχικό κέντρο ο Πλάτανος. Εκδηλώσεις.Εξοχικό κέντρο ο Πλάτανος. Εκδηλώσεις.Εξοχικό κέντρο ο Πλάτανος. Εκδηλώσεις.Εξοχικό κέντρο ο Πλάτανος. Εκδηλώσεις.Εξοχικό κέντρο ο Πλάτανος. Εκδηλώσεις.Εξοχικό κέντρο ο Πλάτανος. Εκδηλώσεις.Εξοχικό κέντρο ο Πλάτανος. Εκδηλώσεις.Εξοχικό κέντρο ο πλάτανοςΕξοχικό κέντρο ο Πλάτανος. Εκδηλώσεις.Εξοχικό κέντρο ο Πλάτανος. Εκδηλώσεις.